Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Az angyalok és az emberek kapcsolatai (1 fő olvassa) (1) Vendég
Angyalokról, szellemekről, szellemvilág fogalmáról, működéséről, a szellemtani tanításokról.
A végére Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Az angyalok és az emberek kapcsolatai
#5280
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 1 éve, 1 hónapja Karma: 0  
.

Hogyan ismersz fel egy angyalt? 7 jele annak, hogy egy angyallal találkoztál!


A bibliográfia szerint, teljes erejükben és dicsőségükben az angyalok ritkán mutatkoznak az emberek előtt. A szárnyaikat sem szeretik bontogatni a halandók szemei előtt. Inkább belevegyülnek az emberi lét mindennapjaiba. De miért is teszik ezt? A kérdés megválaszolásához előbb ismernünk kell pár dolgot.

Ki is valójában egy Angyal?

Az angyalok égi teremtmények, akik a teremtés egy teljesen más formájából származnak. Bár sok okkultista azt tartja, ők az emberi testben reinkarnálódott lelkek, az eredetüket általában egy felsőbbrendű égi erőből származtatják. Kézzel fogható információ a születésükről azonban nincs, és ha lenne, talán az emberi elme sose lenne képes feldolgozni.

Miért lépnek velünk kapcsolatba?


A legtöbb esetben céllal jönnek ide: hogy átadjanak egy üzenetet, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Más szavakkal, ők közvetítenek a felsőbbrendű hatalom és a halandók között.

Keresztény vallásból származnak-e az Angyalok?


Nem, nem feltétlenül. Ahogy a közhiedelem tartja, az angyalok minden eddig ismert valláshoz kapcsolódnak. Bár sok angyalról hallottunk a héber és keresztény hit kapcsán, a legtöbbjüket mégis az ókori görög valláshoz köthetjük. Írisz istennő például, akinek szent virága az írisz, egy szárnyas istenség, aki az olimposzi istenek üzeneteit továbbítja az embereknek.

Felfedik-e magukat az Angyalok az emberek színe előtt?

Nem, viszont emberi vagy állati alakban gyakran felbukkannak. Hogy miért? Képzeld csak el, hogy egy gyönyörű szárnyas angyal megjelenik nálad, és üzenetet közöl. Valószínűleg sokkot kapnál, vagy azt gondolnád, megőrültél, talán annyira le lennél nyűgözve a látványtól, hogy az elméd azon nyomban elutasítaná a történteket.

Az angyalok nem akarnak ránk erőszakolni semmit. Ők csak tanácsot adnak, rámutatnak, melyik lenne a helyes út. Ezért is álcázzák magukat. Így helyet adnak a szabad akaratnak. Másfelől, nem is kell hús-vér mivoltukban mutatkozzanak, mert akármilyen formát is öltsenek, már a puszta jelenlétükkel óriási befolyást gyakorolnak az életünkre.

Mindenkinek van őrangyala

Igen, még neked is. Ő mindig ott van melletted, és megóv, terelget téged. Többféle alakban is láthatod őt, ahogy megpróbál kapcsolatba lépni veled.

De honnan tudhatod, hogy akivel éppen találkoztál, egy Angyal?

1. Jó érzéssel tölt el

Magad alatt vagy, sötét érzések kavarognak benned, a legrosszabb napjaidat éled. Hirtelen egy idegen rádkérdez, útbaigazításért. Kizökkensz a gondolataidból, és segítesz neki. Ám ahogy rád mosolyog és megköszöni, mintha varázsütésre megváltoztatott volna benned mindent. Másképp érzed magad, most már élsz. Az angyaloknak nem kell nagy dolgokat művelniük, hogy segítsenek rajtunk. Elég csak a puszta jelenlétük, hogy örömet tápláljanak bennünk.

2. Felébreszt

Ismét egy hosszú éjszakai műszak. Hulla vagy a sok papírmunkától, és csak az elmaradt teendőiden kattog az agyad. De történt valami a metrón, miközben hazafelé utaztál. Valami különleges. Egy nő ült veled szemben, aki rád pillantott. Aztán átfutott rajtad valami furcsa érzés. A nézéséből áradó ártatlanság és béke hatott rád. Ráébresztett arra, hogy élet több, mint munka.

3. Újjáéleszti az érzékeidet


Az edzőteremből mész haza, és fáj mindened. De neked ez így normális. Egy koldust találsz az utcán, adsz neki egy kis aprót. Ám az orrod egyszer csak ezernyi új illatot érez. Hosszú évek után, most ismét érzed az eső szagát. És még egy régi, vidám dal is befészkelt a fejedbe. Az angyalok pontosan ismerik az emberi testet, és azt is tudják, hogyan tudják elérni, hogy mi ismét embernek érezzük magunkat.

4. Megfiatalít


Öregnek és élettelennek érzed magad, hosszú idő óta. Unalmas teendőkkel és házimunkával telik minden napod. A bevásárlástól is rosszul vagy már. De most még nehezebben megy. Nem találod, amit keresel, ezért segítséget kérsz. Egy kedves dolgozó fel is ajánlja neked, hogy megkeresi. És valamiért ettől oly mókássá vált számodra az egész! Igen, az angyalok képesek elérni, hogy ismét gyereknek érezd magad. Kalandra hívnak, ami feltölt és inspirál. Mert ifjúnak lenni nemcsak biológia, hanem hozzáállás kérdése.

5. Megkönnyíti a lelked

Hirtelen elvesztettél valakit, akit közelről ismertél. Amikor utoljára találkoztatok, veszekedtetek, ezért bűntudatod van, mert már sosem tudsz tőle bocsánatot kérni. Felemészt téged ez az érzés. Ám egyszer csak egy idegen leemel a polcról egy terméket, amit az ismerősöd is kedvelt. Ez megindít téged. Beszélni akarsz róla, ezért megnyílsz előtte. És kiadod magadból a fájdalmad. Az angyalok erre is képesek, és náluk jobb hallgatóságot nem találsz.

6. Meggyógyít

Hónapok óta betegeskedsz, orvost orvosra keresel fel, de egyik sem tud segíteni a bajodon. Egy este, véletlenül meghallasz egy idegent telefonon beszélni. Amit mond, valahogy jó ötletnek tűnik a te gondjaidra is. Megihlet téged: miért is nem gondoltál még erre? Az angyalok remek gyógyítók. A jelenlétükkel fizikai, szellemi és érzelmi gyógyulást érnek el.

7. Elfogadásra bír


Meleg vagy, és egész életedben megpróbáltad elrejteni. Nem csoda, hisz mindig csak megvetettek érte, már gyerekkorodban is, mert más vagy. Mindent megpróbáltál, de kudarcot vallottál. Azért imádkozol, hogy bárcsak sose kellett volna megszületned. Ám egy napon, egy idegen leszólít az utcán, és segítséget kér. Útbaigazítod, majd továbbmész. Akkor realizálod, hogy az előtted sétáló pár két férfi, egymásba font kezekkel. Megcsókolják egymást, majd elköszönnek. És ez olyan természetesnek tűnik neked!

Az angyalok képesek módosítani az időt és a teret. Azt állítják az utadba, amit látnod kell. Egy angyal jelenléte elfogadásra késztet téged, végre megbékélhetsz önmagaddal. Ő sosem fog ítélkezni feletted, hanem segíteni fog abban, hogy elfogadd önmagad és másokat.


filantropikum.com/hogyan-ismersz-fel-egy...gyallal-talalkoztal/
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.06.17 19:18 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5488
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 11 hónapja, 2 hete Karma: 0  
.

Exkluzív interjú Doreen Virtue angyallátóval
Milyen egy angyal annak, aki láthatja őt?


Sokféle angyal van. A legtöbben, akik angyalokat látunk, olyasféle szárnyas lényeket érzékelünk, amilyeneket a reneszánsz festményekről is ismerünk. A budapesti előadásomra két arkangyal "kísért el", vagyis őket hívtuk be a közönséggel. Az egyikük Rafael, a gyógyító. Ha már kérdezte, milyen a megjelenésük, elmondom, hogy ő kicsit alacsonyabb a többi arkangyalhoz képest, de a zöld színű energiamezeje szélesebb is, mint a többieké. A másikuk Jophiel, a szépség és a boldogság arkangyala. Neki nagyon nőies, vidám energiája van, ezért én például nőként látom őt, gyönyörű, hosszú, hullámos barna hajkoronával. Körülötte mindenhol rózsák nyílnak az energiamezejében.


Hogyan tudunk kapcsolatba lépni az angyalokkal?

Fontosnak tartom, hogy minden előadásomban elmondjam, az én képességeim nem különlegesek. Mindenki képes kommunikálni az angyalokkal, bárki láthatja, hallhatja őket. Elég kérnünk a segítségüket, hangosan vagy csak gondolatban, és ők azonnal reagálnak rá. Azért nem segítenek a kérés nélkül, mert a szabad akarat törvénye miatt nem avatkozhatnak be az életünkbe, csak ha erre engedélyt adunk nekik.


Elmesélne egy fontos, személyes angyali találkozását?

Ó! Sok ilyen volt. Például amikor harminc évvel ezelőtt a gyerekeim még kicsik voltak, és az első férjemmel éltem együtt egy rossz házasságban. A férjem ivott és kábítószerezett, minden alkalmat kihasznált arra, hogy rombolja az önbizalmamat. Teljesen értéktelennek és elhagyatottnak éreztem magam, szinte minden este csokifagyiba öltem a bánatomat, ami miatt meghíztam, és persze ettől még rosszabbul éreztem magam. Akkoriban történt, hogy kertészkedtem és hirtelen magam előtt láttam nagyon tisztán egy képet: saját magamat, amint pszichiáterként gyógyítom az embereket. Vékony voltam, és gyönyörűnek láttam magamat. Elhatároztam, hogy követem az égi vezettetést, és a férjem minden gúnyolódása és tiltakozása ellenére beiratkoztam a közeli egyetemre pszichológiaórákra. Ma már tudom, hogy ezt a képet az angyalok mutatták nekem. Mindenkinek folyamatosan adnak tanácsokat az angyalok, csak sokan észre sem veszik ezeket.


A gyereknevelésben is segítettek az angyalok?

Természetesen. A nagyobbik fiam, aki ma már felnőttként szintén az angyalkommunikációt tanítja és elkísért Budapestre is, gyakran meséli, hogy gyerekkorában, ha bármilyen problémája volt, mindig azt mondtam neki, hogy kérjen segítséget az angyalaitól. Ő segítséget kért, és mindig meg is kapta azt.


Hogyan telnek egy angyalszakértő napjai?


Hol Kaliforniában, hol Hawaiin élek. Szeretek úszni az óceánban, és olyankor még könnyebben felveszem a kapcsolatot a láthatatlan világgal. Szigorú vegán étrendet követek, nem iszom alkoholt, se kávét és nem eszem csokit sem. Az angyalok kértek meg az állati eredetű termékek és az élénkítő szerek elhagyására, mert ezek nélkül sokkal erősebbek a képességeim. Tanítok és csoportokat vezetek, valamint személyes angyalterápiákat tartok. Ezek lényege, hogy a hozzám fordulóknak a saját angyalaik üzeneteit közvetítem. Ezek a gyógyító útmutatások sok esetben felérnek egy pszichoterápiával. Természetesen nem csak az üzenetközvetítés a módszerem. A könyveimben is sok érdekes és hasznos technikát megosztok az olvasóimmal, mint például a negatív energiák kiporszívózását Michael arkangyal segítségével.

Az angyalok mellett időről időre "fedez fel" új láthatatlan lényeket. Most jelent meg Magyarországon a Mágikus Unikornisok Jóskártyája, de foglalkozott már tündérekkel és sellőkkel is.

Ez az én spirituális utam. Hiszek abban, hogy mindenkinek azzal kell foglalkoznia, amit szívesen csinál. Nagyon élvezem, amikor különböző kártyacsomagokat állítok össze, mert közben felfedezhetem a láthatatlan világ segítő lényeit. Kedvenceim a sellők. Ők a vizekben élnek, és nagyon fontos számukra a környezetvédelem. Talán azért is állnak ennyire közel hozzám, mert kaliforniai lányként nekem is fontos, hogy megőrizzük az óceánok és tengerpartok tisztaságát.


A mai előadása után rockzenekarával is a színpadra lép. Miért fontos önnek, hogy zenészként is bemutatkozzon a közönségnek?

Kamaszkori álmom volt, hogy zenész legyek. Némi kitérő után visszatértem ennek az álomnak a megvalósításához. Látja, ezért mondom, hogy az angyalok segítségével minden álmunk megvalósítható...


Mit üzennek az angyalok a Nők Lapja Café olvasóinak?

Azt mondják nekem az angyalok, hogy a magyarok túl sokat aggodalmaskodnak. Sok energiát pazarolnak el a negatív érzéseikre ahelyett, hogy eleresztenék magukat. Azt tanácsolják az angyalok, hogy játszanak többet a gyerekekkel és merjenek lazítani. Azt is hallom tőlük, hogy a magyar nép igen erős gyógyító képességekkel rendelkezik. Az angyalok szerint minden nemzetnek megvan a szerepe a Föld életében. A magyaroké az, hogy a hitükkel gyógyítsanak.

R. Kövér Balázs

Forrás: www.nlcafe.hu/ezoteria/20110517/exkluziv...l_kisert_budapestre/
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.08.22 21:36 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5541
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 11 hónapja Karma: 0  
.


Angyali segítőkNem a képzelet játéka ez. Az Angyalok valóban köztünk vannak. Most sokkal inkább, mint valaha, és nem csak a reklámokban. Egyre többen számolnak be az égi lényekkel való találkozásukról. E találkozások alkalmával az Angyalok időszerű üzeneteket, gyógyító recepteket, életmentő tanácsokat közvetítenek.

Mi lehet az oka annak, hogy mostanában ilyen gyakran jelennek meg az Angyalok bolygónk körül? Részben az égi segítségért fohászkodó imáink, részben pedig az, hogy Isten és az Angyalok tudják, hogy eljött az ideje önmagunk, életünk, világunk meggyógyításának. Miközben átlépünk az ezredfordulón, az Angyalok segítenek abban, hogy kigyógyuljunk betegségeink teljességének megélésében.
Az Angyalok eljöttek, hogy megtanítsák nekünk: Isten szeretete minden kérésre és hívásra bennünket a félelem következményeiből. Az Angyalok nagyhatalmú gyógyítók, és mi magunk is együttműködhetünk velük, hogy felgyorsítsuk a gyógyulási folyamatot.
Minél inkább behívjuk életünkbe az Angyalokat, annál inkább visszatükrözi életünk a mennyország ragyogását.
Az Angyalok gyógyító hatalmának nincs határa. Segíteni tudnak kapcsolataink megjavításában, munkahelyi gondjainkban, pénzügyi nehézségeinkben, lakásgondjainkban, és bármi másban, ami gondot okoz nekünk. Csak néhány lépést kell betartanunk, ezzel segítjük őket abban, hogy ők is segíthessenek nekünk.

1. Kérdés - Szabad Akarat törvénye szerint az Angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól egyetlen kivétel létezik: ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérnünk kell a segítséget. De hogyan kell kérni? Semmilyen formális megidézésre nincs szükség ahhoz, hogy az Angyalok segítségét kérjük. Csak rájuk kell gondolnunk " Angyalok! " és azonnal válaszolnak. Mindenkit két vagy több őrzőangyal kísér, születésünktől halálunkig. Semmi olyat nem tudunk tenni, mondani, vagy gondolni, ami miatt elhagynánk, vagy kevésbé szeretnének bennünket. Irántunk tanúsított szeretetük hatalmas és feltétel nélküli! Kérhetjük azt is, hogy még több Angyal legyen körülöttünk. Vagy Istent kérjük, hogy küldjön hozzánk Angyalokat, vagy fordulhatunk közvetlenül az Angyalokhoz is. Mindegy melyik utat választjuk, hiszen az Angyalok mindig Isten akarata szerint cselekednek. Az, pedig mindig Isten akarata szerint való, hogy amikor csak kérjük, Angyalok vegyenek körül és támogassanak bennünket.

2. A probléma felajánlása3. Bizalom Istenben[/b] - Nem adhatunk Istennek és az Angyaloknak egy listát, amelyben felsoroljuk, milyen lépéseket tegyenek helyzetünk orvoslása érdekében. Bíznunk kell abban, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása olyan jó megoldásokat eredményez, amilyenekről az emberi elme még álmodni sem képes. Soha ne feledjük: Isten akarata az, hogy boldogok legyünk!

4. Kövessük az égi irányítás - Miután felajánlottuk problémánkat Istennek és az Angyaloknak, arra kérhetnek bennünket, hogy tegyünk meg bizonyos lépéseket a megoldás érdekében. Ezek az utasítások érkezhetnek hang formájában, álomban, vízióban, a tudás biztos érzetével, vagy intuitív módon. Ha bizonytalanok vagyunk az üzenet forrásában, kérjük Istent, hogy hitelesítse az üzenetet forrásában, kérjük Istent, hogy hitelesítse az üzenetet számunkra. Isten és az Angyalok mindig szerető, támogató üzeneteket küldenek, ha tehát félelmet keltő, bántó utasításokat kapunk, semmiképp se tegyünk eleget nekik! Ha szívünkben és tudatunkban ragaszkodunk Istenhez, nem kell aggódnunk úgynevezett bukott Angyalok látogatásai miatt. Isten mennyei szeretete az egyetlen valóságos hatalom. A félelem és sötétség gondolatformái illúziók, melyek csak akkor "árthatnak" nekünk, ha hatalmat adunk nekik. Miután segítséget kérünk az Angyaloktól, legyünk nyitottak az égből érkező üzenetekre, melyek eligazítanak bennünket kihívásaink megoldásában. Ezek az utasítások az imáinkra érkező válaszok, nekünk, pedig cselekednünk kell, hogy Isten segíthessen rajtunk. Az utasítások lehetnek egészen konkrétak is, például hogy elmenjünk egy bizonyos helyre, vagy felhívjunk egy bizonyos személyt. Máskor az utasítások szívünkre és elménkre hatnak, például mikor az Angyalok arra kérnek, hogy bocsássunk meg magunknak és másoknak. Bármi legyen is az üzenet, tudnunk kell, hogy a gyógyulás és megoldás Forrásából származik. Ha követjük az előirányzott lépéseket, helyzetünk tökéletesen meg fog oldódni. Nincs túl kicsi probléma az Angyalok számára. Akár parkolóhelyre van szükségünk, akár pénzre számláink befizetéséhez, vagy jobb egészségre vágyunk, az Angyalok boldogan segítenek. Legnagyobb jutalmuk a mi boldogságunk, mindent megadnak tehát, ami örömet okoz nekünk, ha az egybeesik az Isten akaratával. Hiszen jogunk van a boldogsághoz, és meg is érdemeljük azt!


Dr. Doreen Virtue


elozoeletek.blogspot.com/2016/12/angyali-segitok.html


Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.09.09 19:03 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5575
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 10 hónapja, 2 hete Karma: 0  
.

Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.09.22 18:25 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5605
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 10 hónapja, 1 hete Karma: 0  
.

Egy ima drága Angyalainktól! - 2,41 perces video


Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.09.29 21:00 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5705
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 8 hónapja, 4 hete Karma: 0  
.

NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - 2019.11.11. - ÚJ KEZDETEK


Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.

Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.

Doreen Virtue


elozoeletek.blogspot.com/2017/11/napi-an...-november-11-uj.html


Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.11.11 21:28 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
Az elejére