Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Hogyan gyógyítsd meg önmagad?
#4552
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 1 éve, 8 hónapja  
.

Megfigyeltem, hogy az emberek saját maguk állnak leginkább gyógyulásának útjában azzal, hogy azonosulnak a testi tünetekkel. Amikor pl. azt mondja valaki, hogy "van egy cisztám" vagy "van egy gyomorfekélyem". Ezzel máris elismeri, hogy az övé, az Ő része, hozzá tartozik. Rögtön azonosul vele.

Szerintem sokkal gyorsabban lesz tünetmentes, ha nem azt mondja, hogy az övé, hanem egyszerűen elfogadja, hogy megjelent a testében egy tünet, ami felhívja a figyelmét néhány helytelen gondolatra vagy élethelyzetre. Mennyivel másképpen hangzik, ha azt mondja, hogy van egy ciszta a testemben. Nem az enyém, csak ideiglenesen megjelent a tünet.

Csendesedjünk el, próbáljunk ráhangolódni az adott területre, és kérdezzük meg, miért borult meg az egyensúly. Milyen érzelem, amit nem éltünk meg, amit elástunk magunkban, és most utat tört magának? Mely érzelmünk az, ami gyógyításért kiált?

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4557
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 1 éve, 8 hónapja  
.


Dr. Domján László: Gyógyulj meg a szavak erejével! 2 perces film


https://www.youtube.com/watch?v=ApEytZEyZkc
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4562
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 1 éve, 8 hónapja  
.


Új Medicina - Hamer


Minden megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik - állítja Ryke Geerd Hamer, német kutatóorvos, aki betegei kikérdezése és a megbetegedésük lefutásának megfigyelése során egy új biológiai, orvostudományi összefüggés-rendszerre bukkant.

Hamer doktor megfejtette a rák, és minden olyan elváltozás nyitját, amelyek nem baleset, mérgezés, sugárzás miatt jönnek létre. A hagyományostól eltérő módon - a lélekben lezajló érzelmi folyamatok figyelembevételével közelítette meg, a betegségeket. Rájött, és be is bizonyította, hogy a rákbetegek a daganatot megelőzően minden esetben egy komoly és súlyos érzelmi megrázkódtatást éltek át.

Rájött arra is, hogy a megbetegedésekben is van rendszer és logika, sőt minden természetes elváltozásnak van értelme, egy élethelyzethez alkalmazkodás, az egyed és a faj fenntartása, fennmaradása, a túlélés biztosítása.

A Hamer doktor által Germán Új Medicinának nevezett tudományos ismeret egy új, átfogó természettudományos rendszert ír le, mely értelmezhetővé és tudatosan befolyásolhatóvá teszi a megbetegedéseket. Hamer doktor vizsgálta azt is, mi történik az agyban egy elváltozás idején, és felfedezte, hogy a szervi elváltozások mindig együtt járnak agyi tünetekkel - amit már a legegyszerűbb képalkotó eljárással, CT-felvételekkel is nyomon lehet követni.

Az elváltozást, megbetegedést beindító nyomógomb minden jel szerint lelki síkon van. Érzelmi konfliktus nélkül ugyanis nincs természetes elváltozás. Persze nem egy hétköznapi érzelmi konfliktus az, ami testi szinten elváltozást indít. Az úgynevezett biológiai konfliktusnak feltételei vannak. Ha ezek a feltételek mind egyszerre teljesülnek, az érzelmi kilengésnél, az éppen átélt érzelem az agyban a szó legszorosabb értelmében kiüti a biztosítékot, egy előre meghatározott helyen. Ennek következménye, hogy beindul egy testi elváltozás.

Az elszenvedett érzelmi konfliktus fajtája, típusa határozza meg az agyban megjelenő elváltozás helyét, az úgynevezett Hameri-gócot, és az elváltozásban érintett szervet is. Ezeket az összefüggéseket írja le a Hamer doktor által feltárt Új Medicina, és a Biologika Szerv Atlasz, amely a rendszer színes, képes ismertetője.

A biológiai konfliktus abban különbözik az összes többi lelki konfliktustól, hogy mélyen rázza meg az embert és mérhető, megfigyelhető testi tüneteket is produkál. Aki ezeket ismeri, hamar észreveheti és kezelheti a tüneteket, még mielőtt egyáltalán bármiféle komolyabb elváltozása kialakulna.


Ezek a tünetek a következők


1. A konfliktus témáját, tárgyát komolynak érezzük, veszélyben érezzük magunkat vagy normális életünket, és nem tudunk megnyugodni miatta, kibillentünk a normál kerékvágásból. Kiborít, lesújt, letaglóz, felzaklat, felháborít az esemény, és érzelmi kilengéseink vannak.

2. A konfliktushelyzet váratlanul, felkészületlenül ér, mint derült égből villámcsapás - a meglepetés erejével hat ránk. (Csak a váratlan, meglepetésszerű konfliktus-élményekre produkált érzelmi kilengés indít be szervi elváltozást.)

3. A szituáció megütközés jellegű, nem tudjuk a helyzetet elfogadni, képtelenek vagyunk vele megbékélni. A normális életvitelben, nyugalomban, biztonságban veszélyeztetve, akadályoztatva érezzük tőle magunkat, és emiatt kényszeres gondolkodás indul be: a konfliktuson és a konfliktus lehetséges megoldásain őrlődünk, tipródunk.

4. A konfliktust, érzelmi drámát az ember elszigetelten éli meg. Ez azt jelenti, hogy nem beszél másoknak konfliktusáról, érzelmeiről és arról, mekkora baja, problémája, lelki terhe vagy lelki fájdalma van. A konfliktusban egyedül érintettnek, illetékesnek érezzük magunkat, és úgy gondoljuk, úgy véljük, azt hisszük, nem tud rajtunk senki segíteni, mert további károkat szenvedünk, vagy veszélybe kerülünk, stb.

5. Az elváltozást beindító konfliktusnak (átmenetileg) nincs megoldása vagy sokáig eltart, megoldatlan marad egy darabig. Komoly veszélyt csak a sokáig eltartó és intenzív konfliktusok jelentenek, mert azzal akár életveszélyes elváltozást vagy komplikációt is összehozhatunk magunknak.

A biológiai konfliktusnál mind az öt jellemző teljesül, ha bármelyik hiányzik, nem indul be elváltozás.


Hogyan lehet vele elérni, hogy meggyógyuljunk?


A rákos daganat vagy fekély addig növekszik, terjed, amíg a konfliktus megoldatlan! Ha az érzelmi konfliktust okozó problémát sikerült megnyugtató módon megoldani, átkapcsolunk, belépünk a konfliktus-megoldás utáni, helyreállítási szakaszba: az agyi és szervi tünetek megváltoznak. A konfliktus ellensúlyozása, biológiai megoldása céljából létrejött testi elváltozás felszámolásra, újjáépítésre kerül.

A gyógyulási szakasz nem azt jelenti, hogy a tünetek egy csapásra megszűnnek, hanem azt, hogy bekapcsol a korábbi elváltozás helyreállítási folyamata, amikor jelentkezhetnek fájdalmak, és történhetnek kellemetlenségek, és veszélyek is.

A konfliktus-megoldás utáni szakasz talán legrázósabb pontja, ciklusa az úgynevezett epileptokrízis, amikor a gyulladások, duzzanatok, ödémák tetőznek. Más konfliktusoknál, más elváltozásoknál ilyenkor jelentkezik a migrén, a szédülés, a hányinger, és egyéb rosszullétek, rohamszerű tünetek, mint például epilepsziás roham, vércukorszint-esés, ami bizony sokszor külső beavatkozást igényel.

Ezért is olyan fontos, hogy a megelőzésre és tanulásra fektessünk hangsúlyt és megismerjük, hogyan működnek a betegségeink! Előzzük meg őket, és ha már bekövetkezett egy-két biológiai konfliktus, törekedjünk mihamarabbi megoldására - ezzel minimalizálva az esetleges fizikai kellemetlenségeket, és jobban megértve magunkat, egymást, és a jelenségeket.
szerző: dog

Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/alternativ-kezelesek/uj-medicina-102890

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.07.23 13:07 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4610
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 1 éve, 6 hónapja  
.Gyógyítsd meg önmagad az elméd segítségével! 5 öngyógyítási módszer, ami valóban hatásos!


Vajon tényleg képes az ember meggyógyítani önmagát? Erre a kérdésre nagyon sokan szeretnék tudni a választ. A konvencionális gyógyászat, orvostudomány, ahogy a több tudományág is, túlzottan "tudományos" szempontból vizsgál dolgokat, ami a 19. században gyökerezik, amikor kijelentették, hogy csak arról lehet azt állítani, hogy igaz és való, amit tudományosan bebizonyítottak - véli Daniel J. Crasafi, a Szuperélelmiszerek könyv szerzője.


Dr. Fernand Turcotte, a Quebec-i Université Laval elismert professzora szerint a nyugati orvoslás egy újkori forradalmasításon esik át, hiszen egyre inkább nagyobb hangsúly kerül a megelőzést szolgáló gyógymódok kifejlesztésére, mert a betegségek tüneteit kezelő gyógyszeres megoldások már nem elég hatékonyak.

Dr. Leana Wen, sürgősségi szakorvos, a George Washington University professzora a következőket állítja: "Az egészséggel kapcsolatban nem csak a betegségek kell eszünkbe jussanak, hogy azoktól megvédjük magunkat. Az egészség egyben wellness-t is jelent. Sokan nem azért keresnek fel egy kínai tradicionális orvost, mert betegek, hanem hogy jól érezzék magukat, hogy a szervezetük, testük-lelkük egyensúlyba kerüljön. Ez egy nagyon fontos feladat és lecke lesz azon orvosok és páciensek számára, akik a betegségkezelés helyett inkább a megelőzésre és a wellness-érzésre összpontosítanak."

Miért működik az öngyógyítás?

Marilyn Schlitz, PhD, az Institute of the California Medicine Center senior-professzora a The Permanente Journal szaklapban azt írta: "Az ma már világos, hogy pozitív hatása van a spirituális technikák, módszerek alkalmazásának a hagyományos orvoslásban."

Lássuk akkor az 5 öngyógyító módszert, ami segíthet a regenerálódásban, felépülésben!

1. Önhipnózis

Az önhipnózis során megtanulod, hogy miként kell a tudatodban nyugalmat előidézni, hogy azon keresztül pozitív gondolatok révén javíthass a tested és az elméd állapotán. Robert London orvos egy cikkében arról értekezik, hogy a hipnózissal nagyon sok mentális és testi jellegű betegséget lehet kezelni, amilyen a szorongás, vagy a krónikus fájdalom. Ma már az internetről különböző hipnózis alkalmazások is letölthetők, amelyek segítenek abban, hogy testileg, szellemileg és lelkileg is egyensúlyba kerülj.

2. Meditáció

A meditáció segít abban, hogy az agy jobban tudjon összpontosítani a fontos dolgokra, ezáltal tisztán, nyugodtan tudjon mérlegelni, döntéseket meghozni. Nem csoda, hogy a világ legjobb egyetemein, amilyen az Oxford, a Harvard, vagy a Yale, jelen van a mindfulness meditáció, és a diákok használják is, hogy jobb tanulmányi eredményeket érjenek el.

3. Biofeedback


Az autonóm idegrendszer képes irányítani a központi idegrendszert. Az autonóm idegrendszer szabályozza az emésztést, a szívverést, a légzést, a vérnyomást. A biofeedback révén megtanulhatod, hogy miként tudod úgy magad meggyógyítani, ahogyan az autonóm idegrendszer végzi a feladatát.

4. Gyógynövények használata


Az emberiség már évezredek óta használja és alkalmazza a gyógynövények pozitív hatását, ezért továbbra is érdemes fogyasztani az előírásoknak megfelelően a gyógynövényeket, és olyan nyomelemeket is érdemes szedni, mint a magnézium, a ginko bilobából készült készítmények, amelyek javítják a kognitív agyi funkciókat, de ott van még a kálium, a különböző probiotikumok, a kurkuma, az Omega-3 halolaj tabletta is, meg még számos más multivitamin.

5. Tudatos életmódváltás


Ha szeretnél egészségesebb, harmonikusabb életet élni, akkor eszközölj apró, de fontos változásokat az életedben. Például hagyj fel a cukorfogyasztással, szokj le a dohányzásról, kezdj el mozogni, és a sor még folytatható lenne. Szóval, csak bátran!

http://filantropikum.com/gyogyitsd-meg-onmagad-az-elmed-segitsegevel-5-ongyogyitasi-modszer-ami-valoban-hatasos/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.09.11 21:59 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4645
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 1 éve, 5 hónapja  
.

Hogyan lehetséges a gondolatok erejével meggyógyítani a betegségeket?


Ha minél előbb megértjük azt, hogy a gondolatok és az érzelmek ereje milyen hatással van az életünkre, annál szorosabb harmóniába kerül a test és a lélek együttese, és ezáltal egészségesebbek, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és derűlátóbbak leszünk.

Mikor szabadnak érezzük magunkat, és úgy gondoljuk, hogy minden rendben van körülöttünk, akkor ez pontosan így hat a szervezetünkre is. Ha egészségesnek gondoljuk magunkat, akkor képesek vagyunk megőrizni azt, és emellett számtalan pozitív érzést, lehetőséget tudunk bevonzani az életünkbe.

A gondolkodásunk, a meggyőződésünk olyan akár egy vitorla. Bármilyen viharos szelek is tépázzák, ha a vitorlánk erős, akkor a hajó is kiállja a próbát, és végül eljut a célba. Ehhez az kell, hogy kizárjuk a fejünkből a sok negatív dolgot, amelyek elbizonytalanítanak, meghátrálásra kényszerítenek.

Ha képesek vagyunk megtisztítani elménket a rossz, pesszimista gondolatoktól, akkor fokozatosan a lélek felszabadul, eltűnnek a nyomasztó érzések. Ha az influenza-járványba, az allergia szezonban eldöntjük fejben, hogy egészségesek maradunk, mert erős a szervezetünk, a jó dolgokra koncentrálunk, segítünk másokon, olyan energiákat kapunk, amely az immunrendszerre is hat, erősebbé téve a védekező rendszerünket, így valóban elkerülhetők a betegségek, akár a depresszió is. Ezzel egyensúlyt is teremtünk önmagunkba, ami a lelki és a fizikai egészségre van jó hatással.


A betegséget a figyelem tartja életben

Amikor egy beteg megkapja a depresszió diagnózisát első ízben megnyugszik, mert figyelmet kap és fontosnak érzi magát. Ezzel azonban csak beleesik az áldozat szerepébe. A legtöbb ember nem is tudja milyen hatalmas ereje van a kimondott szavaknak és a gondolatoknak. A betegséggel kapcsolatos gondolatok felerősíthetik azt, vagy éppen csökkenthetik. Ugyanakkor nagyon sokan betegségükkel csupán csak kifogásokat keresnek és együttérzést keresnek. Másoknak a figyelem a fontos.

A gyógyulás helyes útja, ha a betegség helyett az egészségtudatot erősítjük, az egészségre irányítjuk a figyelmünket.

Forrás: http://filantropikum.com/hogyan-lehetseges-a-gondolatok-erejevel-meggyogyitani-a-betegsegeket/


https://elozoeletek.blogspot.com/2016/12/hogyan-lehetseges-gondolatok-erejevel.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4928
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 1 éve, 1 hónapja  
.


Gyógyulj ki minden betegségbőlMindeddig úgy hittük, hogy életünk könyve meg van írva génjeinkben, s a családunkban előforduló betegségek -" lévén genetikai eredetűek " Damoklész kardjaként függnek fejünk fölött. Lehet, hogy csak hiedelmeink akadályozzák meg, hogy egészséges és boldog életet éljünk?
A tudósok ezt állítják - Dr. Bruce Lipton, sejtbiológus és "A Hit Biológiája" című bestseller könyv szerzője, szószólója annak az elméletnek, miszerint jelentős hatalmunk van biológiai folyamataink felett, valamint szándékaink és hitünk erejével "újraprogramozhatjuk" illetve "kontrollálhatjuk" génjeink működését és ezáltal az életünket. Ez megkérdőjelezi a hagyományos tudományos meggyőződést, miszerint a gének irányítják az életünket, és a közfelfogás szerint betegségeink genetikai eredetűek.

Például, ha rák, szívelégtelenség vagy más betegség előfordult a családban, ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy a fiatalabb családtag is megbetegszik ezekben, annak ellenére, hogy mindeddig úgy tudtuk, ezek a betegségek örökletesek. A gének megváltozhatnak környezeti behatásra, vagy azáltal, hogy a környezetünk észlelését megváltoztatjuk.
"Képesek vagyunk befolyásolni a génjeinket, hiedelmeink és személyes attitűdünk megváltoztatásával. Az, ahogyan a világot látjuk, és az észleléseink nem csak a belső biológiai és genetikai működéseinket szabályozzák, hanem azt, hogy milyennek teremtjük magunk körül a világot. Az, ahogy elménk felfogja a világot, befolyásolja a test biológiai és kémiai folyamatait, ami által megváltoznak szervezetünk sejtjei is."

A sejtek olyanok, mintha törpe emberkék lennének, mivel a sejteknek és az embereknek egyforma szervrendszereik vannak, úgy, mint emésztő-, szaporodási-, immun- és idegrendszerük. Minden sejtnek " csakúgy, mint az embereknek "vannak receptoraik a felszínükön, így vesznek tudomást a környezetükről. Ha valaki stresszes környezetben van, minden egyes sejtje érzékeli ezt, az egész testünket átjáró elektromágneses rezgések útján. Hasonlóképpen, ha boldogok vagyunk, sejtjeink is boldogan és harmóniában élnek. "A sejtek ugyanazt az életet élik meg, mint mi magunk, és képesek életben maradni a testünkön kívül is, szövettenyésztő lemezeken élni és növekedni " - tette hozzá Lipton.

A kutatások szerint az emberek 95%-ban a tudatalatti elméjüket használják, amely a gyermekkortól egészen 6 éves korig kialakult szokások rabja, ami után az életünk további részében ezek a szokások irányítanak. Míg a tudatos elménket " amelyre önazonosságunkat alapozzuk " e gondolkodó és érvelő elménket csak időnk 5%-ában használjuk.
Lehet, hogy fogod az adást, és azt gondolod, hogy: változtatni fogok ezen, pozitív leszek, és elkerülöm a negatív gondolatokat, de valójában ez csak a tudatos elméd fecsegése, a tudatalattid eközben vissza akar térni a régi módon ismétlődő mintákhoz. Tudatos erőfeszítést kell tennünk, hogy elfelejtsük, ami gyermekként elménkbe programozódott, hogy ne bízzuk magunkat e a szokásokra, és hogy ez látható változást okozzon az életünkben.

Lipton szerint, három hatékony módja van annak, hogy megváltoztassuk vagy szabotáljuk tudatalatti elménk régi, korlátozó hiedelmeit, a buddhista éber tudatosság meditáció, a klinikai hipnoterápia, és egy új gyógyítási mód az úgynevezett "energia pszichológia". "Ez a változtatás végül ahhoz vezet, hogy egészségesebben éljünk, harmóniában a természettel és önmagunkkal."

Közzétette: www.fenyorveny.hu
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.22 10:33 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat