Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: : Menekülés a "666" elol.
#1589
Benadam (Felhasználó)
Hozzászólások: 1
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Menekülés a "666" elol. 11 éve  
Hello,

Itt egy honlap arról, hogy hogyan Meneküljünk El az "Antikrisztus" és a "Nagy Megpróbáltatás" elol az "Elso Elragadtatásban" amit JÉZUS ígért mindazoknak, akik azt teszik amit o tanított, és nem a mai hamis egyházakra és az embercsinálta dogmáikra hallgatnak.

Hogyan Meneküljünk El a "666" (Antikrisztus és egy globális Holokauszt/Keresztényirtás) elol http://www.satansrapture.com/hun7772.htm

Antikrisztus a Tv messiás: http://www.satansrapture.com/hundigital.htm

Angol nyelvu fooldal: http://www.satansrapture.com

utóirat:
A magyar szövegeket én fodítottam, ha kérdésetek, véleményetek van, kérlek írjatok: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Pár Igehely az Elso Elragadtatásról:
LUKÁCS:21:34-36 = MÁTÉ:24:40-44 = JELENÉSEK:3:10

Isten áldjon mindenkit. [/size]
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.07.07 20:35 Név: Margit.
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#1652
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Vá: Menekülés a "666" elol. 10 éve, 11 hónapja  
Antikrisztus = Krisztus ellenes
(Nevének száma = 666)


A Sátán több ezer éve abban a kiváltságos helyzetben van, hogy tanulmányozhatja a bukott emberi természetet, hogy megtalálja annak gyenge pontjait s megtanulja miként veheti rá az embereket minél hatékonyabban arra, hogy az ő akaratát cselekedjék. Az Ördög tökéletesen tisztában van azzal, hogyan kábítsa el az embereket kísértéseivel s hogyan félemlítse meg őket. Tudja, hogyan elégítse ki a tudásszomjat és érzelmi igényeinket. Tisztában van vele, hogyan összpontosítson s közvetítsen energiákat s hogyan elégítse ki a természetfölötti erők utáni vágyat. Jól tudja, hogyan szédítse meg az embert a világhírnévvel járó nagyság érzésével s hogyan tartsa hatalmában azokat, akiket felruházott azzal hogy mindezt Isten és népe ellen fordítsák.

A Sátán egész mostanáig korlátozott hatalommal rendelkezett és tevékenységét Isten Szelleme gyakran ellensúlyozta. Az Ige azt ígéri, hogy már nincs messze az a nap, mikor Isten nem korlátoz semmit; fényét visszavonja: annak, aki azt még most visszatartja, félre kell az útból tolatnia (2 Thessz 2). Isten a Hitetés beteljesedésének nemcsak hogy nem szab gátat, hanem az emberekre bocsátja a tévelygés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak "mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét" s "gyönyörködtek az igazságtalanságban" A Sátán kihasználva ezt a helyzetet, tudásának teljes tárházát felvonultatja, melyet - az emberiség viszonylatában - az elmúlt 6000 év során szerzett.

A Sátán testet ölt s emberi formában lesz jelen a Földön. Az Antikrisztus nemcsak a Bűn Embere lesz, hanem egyben a Kígyó Magva, a Kárhozat Fia, az Ördög mesterműve lesz. Nem átlagos ember lesz, hanem olyasvalaki, aki rendkívüli képességek birtokában lesz. Természetfeletti erővel lesz felruházva. Az Isten-ember, Jézus Krisztus után, ő lesz az emberiség történelmének legfigyelemreméltóbb személyisége.

Jézus több ízben is a következőképpen figyelmeztetett:
Máté 24:4-5 ;Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen titeket. Mert sokan jőnek majd az én nevemben, akik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.;
- Ján. 2:18 ;Fiacskáim, itt az utolsó óra; és amint hallottátok, hogy sok antikrisztus eljő, így most sok antikrisztus támadt; ahonnan tudjuk, hogy itt az utolsó óra.;
- Máté 24 ;Ha valaki azt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higgyétek. Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet a választottakat is.
- Márk 13 ;Ha pedig akkor ezt mondja néktek valaki: Ímé, itt a Krisztus, vagy: Ímé amott; ne higgyétek. Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, még a választottakat is.;
- Máté 24: ;Azért, ha azt mondják majd néktek: Ímé a pusztában van; ne menjetek ki. Ímé a belső szobákban; ne higgyétek. Mert amiképpen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugatig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele.

Forrás: Az Antikrisztus
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.07.23 15:07 Név: A.M. Timea.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#1653
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
: Menekülés a "666" elol. 10 éve, 11 hónapja  
.

Jézus a Hegyi beszédében rámutat egy döntő ismertetőjegyre:
;őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét? Ekképpen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik. Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket." (Mt.7:15-20)

A valóban Istentől származó prófétai beszéd jó gyümölcsöt terem az ember életében. Az Isten lelkétől áthatott próféta jellemében és cselekedeteiben megjelennek az isteni jellemvonások és bizonyságtétele közvetve is gyümölcsöt terem. Aki befogadja beszédét, annak az életében ugyanúgy megjelenik a szívet, lelket, jellemet átalakító hatalom. Ezt nem lehet hamisítani, aki Isten lelke nélkül él, annak az életében nem jelennek meg ezek a gyümölcsök. Ez éppen olyan biztos, mint az a természeti törvény, hogy a romlott fa nem képes egészséges gyümölcsöt teremni.

Saját magunkon is lemérhetjük, hogy miként hat ránk a Biblia. Figyelmes tanulmányozása közben nappal virrad és hajnalcsillag kel fel a szívünkben"- ahogy Péter apostol írja. Megtapasztalhatjuk, hogy Isten egészen személyre szabottan tud hozzánk szólni most is.

Ezek voltak tehát a támpontok a próbatételhez, amelyek minden isteni eredetűnek mondott iratra, tanításokra vonatkoznak.
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.07.23 15:28 Név: A.M. Timea.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat