Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Szabályzat
Szeretettel köszöntök mindenkit, aki erre a fórumra látogatott!

Szeretném először is elmondani nektek, hogy azért láttam szükségesnek, hogy ezen a weboldalon fórumot nyissak, mert a vendégkönyvben láttam, hogy igény van arra, hogy az idelátogató vendégek  megtudják osztani gondolataikat és    segíteni tudjanak egymásnak.

 Mivel a vendégkönyvet én kizárólagosan a  lappal kapcsolatos vélemény nyilvánításra, hozzászólásokra akarom használni, így ezen a fórumon lehet bővebben beszélgetni egymással különböző témákban, lehet ismerkedni, gondolatokat cserélni és segíteni egymásnak a Jézusi úton való haladásban (de nem a kioktatásban.)
Összességében egy szeretetteljes találkozót szeretnék biztosítani azoknak, akik erre igényt tartanak. Legyen ez a fórum a „szeretet és a béke szigete”.

Meg szeretnék kérni minden kedves fórum látogatót, hogy ebben a fórumban csak a Jézusi tanítással kapcsolatos témákban, a szeretet hatáskörén belül vegyenek részt. Ezen a fórumon ide nem illő szavak használatát, valamint egymás irritálását, a harag, az ellenségeskedés, a gyűlöletkeltés gondolatait nem fogadom. (aki ilyen gondolatokkal jött azt szeretném megkérni, hogy  keressen másik fórumot)
Itt kizárólagosan a szeretet, a megértés, a békesség, a jóindulat és a segítőszándékkal kapcsolatos írásokat fogom a fórumban megjelentetni. Minden egyéb rosszindulatú megjegyzéseket, egymás kritizálását és nem ide való témákat törlök.
Köszönöm a megértéseteket.
2008.08.09.
                                                              Szeretettel:
                                                                                    Margit

Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat